Bed & Breakfast

Vores Bed and Breakfast er beliggende i en lille stråtækt længe med indgang fra vores hyggelige gårdsplads. Den består af 3 separate lejligheder der hver rummer 4-5 sovepladser.

Her er beskrivelse og billeder af de forskellige lejligheder.

Lejlighed 1 (4 sengepladser)

Denne lejlighed ligger i stuen og har både en indgang direkte fra gårdspladsen, samt fra den centrale indgang. Lejligheden har et lille køkken/alrum med både spisebord og en lille sofa. I køkkenet er der komfur og køleskab, samt kogegrej og service så man selv kan lave mad.

Der er 2 værelser med 2 enkeltmandssenge (200 x 90 cm) i hvert værelse. Der er et privat badeværelse i lejligheden.

Pris 1.500,- kr. pr. overnatning for hele lejligheden inklusiv sengetøj, håndklæder og rengøring.

Lejlighed 2 (5 sengepladser)

Denne lejlighed ligger på 1. sal og består af et værelse med dobbeltseng (200 x 180 cm) i en niche, samt et lille spisebord og en sovesofa. Der er en fransk altan med den smukkeste udsigt over haven, markerne og Tystrup sø.

Der er også et lille værelse med en enkeltmandsseng (200 x 90) samt en børneseng hvor længden kan justeres. Fra værelset er der udsigt til den store vandgran i gården.

Badeværelse med bruser ligger i stuen.

Pris 1.300,- kr. pr. overnatning for hele lejligheden inklusiv sengetøj, håndklæder og rengøring.

Lejlighed 3  (5 sengepladser)

Denne lejlighed er også beliggende på 1. sal og består af et stort køkken/alrum, med et spisebord og siddepladser. I køkkenet er der komfur og køleskab, samt kogegrej og service så man selv kan lave mad. Der er en dobbeltseng (200 x 140 cm) samt en enkeltmandsseng (200 x 90 cm) i køkken/alrum. Der er også to lænestole og et lille bord. Der er en fransk altan med den smukkeste udsigt over de fredede marker som ejes af Skov- og Naturstyrelsen og Tystrup sø.

Der er også et lille værelse med en dobbeltseng (200 x 140 cm) og et stort klædeskab.

Badeværelse med bruser ligger i stuen.

Pris 1.400,- kr. pr. overnatning for hele lejligheden inklusiv sengetøj, håndklæder og rengøring.

Café Hør og pejsestuen

På Hørhaven kan man selvfølgelig også få en lækker økologisk morgenmad. Vi bestræber os på at bruge egne produkter fra gården som enten kan serveres i lejlighederne eller i vores hyggelige Café Hør. Man er også velkommen til at bruge cafeen i løbet af dagen og om aftenen.

I forbindelse med cafeen har vi en skøn pejsestue, hvor man kan låne en bog fra samlingen og nyde en hyggelig aften foran pejsen.