Åben gårdbutik og Cafe

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 19/12/2020
12:00 - 15:00

Lokation
Hørhaven Bed & Breakfast

Kategori


Vi har fået nye forsyninger af vores lækre møre og saftige økologiske Velfærdsdelikatesse svinekød. Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
Kødet er på frost og kan holde mindst et år. Så hvis du vil sikre dig julestegen til i år, hvor du er sikker på at grisen har haft det bedste liv man kan tænke sig med ekstra høj dyrevelfærd, så køb allerede nu. Vi kan anbefale de store skinkestege hvis I er mange, den klassiske kamsteg eller ribbenssteg eller den lidt utraditionelle men festlige svinekrone med skaft og sprøde svær.
Vi har selvfølgelig også alle mulige andre spænde udskæringer i fryserene.

Vi har også et begrænset antal gæs og ænder til salg.

Kirsebærgården kommer også med deres smukke skind fra Gotlandske pelsfår, lammespegepølser og røget filet.

På grund af Corona restriktioner kan der kun være 1 person af gangen i gårdbutikken og man skal selvfølgelig bære maske.

Vores Cafe vil have åbent hvor man kan nyde vores nyristede Hørhaven kaffe, fra Lokalristeriet i Sorø, hjemmelavet gløgg og kage.

Man er meget velkommen til at komme gå en tur i den smukke natur og møde vores dyr og opleve dyrevelfærden på nærmeste hold.

Hvis du bor i København så har vi levering af bestillinger tirsdag d. 8. og 22. December kl. 17-18 hos Snickars Sustainable, Langebrogade 6 V, 1411 Kbh K.