Festlig Nytårskoncert i Hørhaven

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt Date(s) - 03/01/202019:30 - 21:00

Lokation Hørhaven Bed & Breakfast

Kategori

Festlig og intim nytårskoncert med den Canadiske Tenor Boris Derow, Baryton Jakob Vad og Pianist Thomas Darelius.

Fredag d. 3. Januar kl. 19:30- 21:00

Der sælges to typer billetter til koncerten og der er et begrænset antal billetter.

Billet med 2 cocktails og Hørhavens økologiske tapas 400,- Kr. (der er mulighed for alkoholfri cocktails)

Billet uden tilbehør 200,- Kr.

Program

19:15 Ankomst og cocktail (Kan drikkes til koncerten)

19:30 Koncert 1. del

20:00 Pause med cocktail og tapas

20:30 Koncert 2. del

Programmet bliver en lækker blanding af de mest berømte duetter for Baryton og Tenor, deriblandt “Dio, che nell’alma infondere” fra Don Carlos, Perlefiskerduetten fra Perlefiskerne, Jose og Escamillo’s duet fra Carmen.

Disse bliver kombineret med nogle af de smukkeste og mest ørehængende arier for hhv. tenor og baryton.

Boris Derow vil synge både Nessun Dorma, Don Joses arie og andre af de mest kendte og elskede tenorarier.

Jakob Vad vil blandt andet synge toreador-arien og grevens arie fra Figaros bryllup.

Derudover vil der være et par overraskelser fra operettens verden, samt kendte danske og italienske sange.

Boris Derow

Den canadiske tenor, Boris Derow, startede sin klassiske karriere som en baryton, og sang rollen som Silvio i Mercury Operas Pagliacci i 2008, før han sprang ind i tenorrepertoiret. Efterfølgende roller inkluderede Beppe / Arlecchino i New York City i 2010 og Tinca i il tabarro på Edmonton Queen Riverboat, Goro i Madama Butterfly, og adskillige optrædener med Calgary Concert Opera.

2017 trådte ind som en sidste øjebliks erstatning som Alfredo i La Traviata med Opera Classica Europa. Dette førte til adskillige koncerter i Hessen-regionen i Tyskland og med Opera Classica Europa i 2018 som Don José i Carmen i flere spillesteder i Tyskland, samt Cengio, Italien og Alberta Badlands, sammen med rollen som Pinkerton i Madama Butterfly, sommer 2018.

Boris har sunget Faust med Pretoria National Opera and Symphony i Pretoria, Sydafrika, oktober 2018, og Radames i Toronto under stafetten af ​​William Shookhoff i en koncertforestilling af Aida, november 2018, samt Donatori Musicis præsentation af JS Bachs Magnificat i D-dur i Bonn.

I 2015/16 optrådte Boris som assisterende dirigent til Michael Zaugg fra Pro Coro Canada som forberedelse til et korindspilnings- og turnéprojekt med titlen Resurrectional, bestående af over halvtreds mandlige sangere fra flere kor, der kom fra Nordamerika og Europa.

Læs mere på: www.borisderowtenor.com

Jakob Vad

Jakob er en erfaren baryton – både på den hjemlige og den internationale scene. Han har sunget flere roller på Det Kongelige Teater – senest Jægeren Jan i teatrets opsætning af børneoperaen ”Feen i Åen” i 2017. Han har sunget Schaunard i Opera Hedelands produktion af ”La Bohème” og Karl i Jyske Opera’s anmelderroste opsætning af den nykomponerede opera ”Intet” af David Bruce. Jakob sang Mephistopheles i ”Faust” og Brétigny i ”Manon” ved Copenhagen Opera Festival 2014 og blev samme år tildelt prisen som årets operatalent.

Jakob har også en betydelig karriere i udlandet med roller som Guglielmo i ”Cosi fan Tutte” og Figaro i ”Figaros Bryllup” på Hamburger Kammeroper, titelrollen Don Giovanni i ”Don Giovanni” i Bonn, Papageno i ”Tryllefløjten” på Cuenca Opera i Spanien og rollen som Albert i ”Werther” af Massenet ved Irkutsk Opera Festival i Rusland. I 2018/2019 sæsonen sang Jakob Greven i ”Figaro’s Bryllup” med Guidopera og Papageno i ”Tryllefløjten” med Opera Classica Europa.

Læs mere på: www.jakobvad.dk

Thomas Darelius

Thomas Darelius, er en erfaren Pianist som studerede på Det jyske Musikkonservatorium i Århus fra 1979-87 hos docent Knud E. Sørensen, og debuterede fra solistklassen i 1987 med opsigtsvækkende anmeldelser. Fra 1988 til 1989 studerede han på Statskonservatoriet i Moskva hos den berømte pianistinde Tatjana Nikolajeva.

Hørhaven Hørhaven er et Bed & Breakfast og Kursuscenter,som også driver et økologisk landbrug hvor der er fokus på dyrevelfærd, biodiversitet og klimavenlig produktion. Hørhaven ligger i et af de smukkeste områder i Danmark ved den naturskønne Tystrup sø på Midtsjælland. Læs mere på: www.hoerhaven.com