Mindfulness og yin yoga retreat med Mette Sode

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt Date(s) - 25/09/2020 - 27/09/202017:00 - 13:00

Lokation Hørhaven Bed & Breakfast

Kategori

Mindfulness og yin yoga retreat med Mette Sode

Dato: 25. – 27. September (eftermiddag) 2020.

Træk stikket ud for en weekend og vend opmærksomheden ind i dig selv.

Forkæl din krop og dit sind med en weekend i RO – med Yin yoga, restorativ inspireret yin yoga, mindfulness, tid til DIG selv, lækker økologisk mad, og omgivet at den smukkeste natur og dejlige dyr.

Yin yoga beroliger dit nervesystem og giver din krop tid og plads til at hele sig selv indefra. Det handler om at slappe af, give slip og strække/aktivere bindevævet. Du kan også sagtens være med, hvis du ikke har prøvet yoga før.

Mindfulness handler om at være bevidst nærværende uden at være dømmende. At være med det der er – lige nu Vi taler om og laver øvelser, så du bliver bedre til, at reagere bevidst og mere kreativt, fremfor at reagere automatisk. At reagere automatisk kan være ret uhensigtsmæssigt og skabe unødig stress, ubehag og frustration.

Du bliver tilbudt: 2 x yin yoga 1 x restorativ inspireret yin yoga 3 x 1 times mindfulness ”teori” og øvelser. Guidet meditation ved Tystrup sø. Beroligende fodbad. 1 beroligende duft olie Tid til DIG. Som kan nydes i dit eget selskab, med gå tur, kælen med dyr, middagslur eller lige hvad du har lyst til. Lækker økologisk mad En fantastisk natur

Mette Sode er lægeeksamineret stressterapeut, Mindfulness instruktør og Yin yoga instruktør.

I hendes Klinik I Lyngby er der også fokus på RO. Her tilbyder hun Stressterapi, mindfulness, yin yoga og Japansk Lifting – med et ekstra touch.

Alle sammen ydelser der er med til, at hjælpe mennesker med at finde/få ro i krop og hoved. Får når man er i ro, tænker og handler man mere rationelt og i overensstemmelse med sig selv og sine værdier – og dermed får man et liv i mere balance.

Mette glæder sig til at guide dig gennem denne weekend, så DU mærker RO og DIG selv

Læs mere her: www.mettesode.dk

 

Foreløbigt program

Fredag 16-17 Ankomst 17.30 Velkomst og rundvisning på gården. 19.00 Middag 20.00 Lidt om mindfulness og en guidet meditation.

Lørdag 8.30 morgenmad 10-11 Mindfulness – ”teori” og øvelser 11-12.30 Yin yoga 13.00 Frokost og derefter stille tid. Stille tiden er DIN tid til DIG. Så du kan gøre lige hvad DU har lyst til. Måske et hvil på værelset, kæle med dyrene, en gå tur, et bad, meditation. Er vejret godt vil der være en fælles guidet meditation ved søen, hvis du har lyst til det. 17-18.30 Restorativ inspireret yin yoga 18.30 Middag 20.00 Mindfulness ”teori” og øvelser. 21.00 Lækkert beroligende fodbad og te.

Søndag 8.00 Morgenmad og derefter stille tid 10.30-12 Yin yoga 13.00 Frokost og afslutning.

Om Hørhaven:

Hørhaven er et økologisk landbrug, hvor biodiversitet, bæredygtighed og dyrevelfærd er i fokus. Når man besøger Hørhaven kan man få lov til at være med til at hjælpe med de daglige opgaver som at passer afgrøder og fodre dyr. Hørhaven ligger i et fredet område med jord ned til Tystrup sø, som nok er et af de smukkeste steder i Danmark.

Gården ligger meget idyllisk og helt ugenert for enden af en lille markvej i et kuperet landskab lige ved siden af ”Baunehøjen” som har en fantastisk udsigt over den smukke natur med fredede marker, græssende dyr og store skove.

Hørhaven Bed & Breakfast er beliggende i en lille stråtækt længe med indgang fra den hyggelige gårdsplads. Den består af 3 separate lejligheder der hver rummer 4-5 sovepladser.

Hørhaven er beliggende på Midtsjælland ca. 1 times kørsel fra København i bil. Man kan også tage toget til Sorø station, det tager ca. 45 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Vi kan tilbyde gratis kørsel til og fra Sorø station.

Læs mere og se billeder på: www.hoerhaven.com

Pris for retræte med overnatning i trepersoners lejlighed: 1800 kr.

Pris for retræte med overnatning i privatværelse i treværelseslejlighed (delt toilet med lejlighedens andre beboere): 2500 kr. (Disse er desværre udsolgt)

Pris for to personer (Venindeværelse) i delt privatværelse i treværelseslejlighed (delt toilet med lejlighedens andre beboere) 4000 kr. (Disse er desværre udsolgt)

Se http://www.hoerhaven.com/bed-breakfast/ for yderligere beskrivelser af værelser og lejligheder.

For spørgsmål vedrørende retrætet kontakt: info@hoerhaven.com For spørgsmål vedrørende Mindfulness og yogatimerne kontakt: mette@mettesode.dk

 

Link til billetter: https://billetto.dk/e/mindfulness-og-yin-yoga-retreat-med-mette-sode-billetter-416331