Omfavn din livsessens – 3 dages retreat ved smuk natur

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt Date(s) - 04/09/2020 - 06/09/202015:00

Lokation Hørhaven Bed & Breakfast

Kategori

På dette skønne sensommerretreat lytter vi til sjælens vise, hviskende stemme. Vi byder på sanselighed i naturen og fordybelse i bevægelsesmeditationer. Sanselighed, bevægelse og nærvær.

Vi fokuserer på at stilne sindet, skrue ned for ydre larm og lytte til vores indre. Vi hjælper dig på vej ind i din essens, til de steder i dig, hvor glæde og mening bor. Gennem moving meditation og sanselig væren i naturen genopdager vi den indre visdom. Vi dykker ind til den indre kerne af ro, glæde, leg og nærvær, de steder i dig, hvor du ikke skal andet end blot at være.

Program ”omfavn din livsessens” Fredag d.4/9 Vi starter kl 15 med ”stedets ånd” og yoga og sanseøvelser Vi spiser en skøn aftensmad og fordyber os i sanselighed.

Lørdag d.5/9 Vi starter dagen med solen og hilser på verden inden i og udenpå. Dagen rummer: Sanseligt flow i naturen. Moving meditation. Kontemplation. Yoga. Blandet med små og store kulinariske pauser.

Søndag d.6/9 Morgen solhilsen. Besøg dine drømme og kerneværdier. Stillevandring og langsom natur nydning. Energi og bevægelse. Afslutning.

Den støttende og nærende ramme og omgivelserne er det skønne landsted Hørhaven midt i Sjællands fineste natur. Landstedet emmer af omsorg, bæredygtighed og permakultur, og er placeret med den smukkeste og mest livsbekræftende udsigt udover Tystrup sø, skovene og engene lige om hjørnet.

Vi serverer smuk, sund og nyplukket plantemad (hovedsageligt). Det er vegetarisk, æstetisk, med blomster, urter og grøntsager fra Hørhaven og selvfølgelig er det hjemmelavet og økologisk.

Underviserne: Mette Stentoft Insta@Yogapåstationen Thuri Kledal Insta@Naturrefugium I køkkenet: Camilla Furu Insta@myminmys

Stedet: Hørhaven; http://www.hoerhaven.com/

Tid: fredag den 4.09 kl 15.00 Slut søndag den 6.09 kl. 15.00