Workshop: Lær at flette med pil (for begyndere og let øvede)

ADD TO YOUR CALENDAR

Date and Time:

5. February 2023 10:00 - 15:00

Event Location:

Hørhaven Bed & Breakfast, Hørhavevej 1, Fuglebjerg, 4250, Danmark

Share This Event

Description

Workshop: Lær at flette med pil (for begyndere og let øvede)
Tid: Søndag den 5. februar 2023 kl. 10-15 (5 timer)
Sted: Hørhavens Bed and Breakfast, Hørhavevej 1, Vinstrup, 4250 Fuglebjerg
Vært og arrangør: Fridas Have v/Dorte Winther Bruhn, Vinstrup, 4250 Fuglebjerg (mobil 40155170)
Underviser: Marianne Dochedahl
Pris: Kr. 750 pr. person, som betales via billetsystem ved tilmelding
Max 8 deltagere
Lær de grundlæggende teknikker i pileflet. Oplev pilen som er et af naturens vidunderlige materialer, og hvad det kan bruges til. Lær om høst, opbevaring og iblødsætning af pil.
Min dygtige og gode ven Marianne Dochedahl har mange års erfaring som underviser og formidler af pileflet, og du kan glæde dig til at blive undervist i en uformel atmosfære af et meget kompetent, kreativt og dejligt menneske.
Som deltager lærer du de helt grundlæggende begreber og teknikker i pileflet, og du ender med at kunne flette enten et plantestativ eller et dekorativt kræmmerhus til fuglefoder.
I løbet af workshoppen indbygger vi små kaffepauser og en kort frokostpause til at spise den medbragte madpakke. Kaffe, te, kage og materialer til pileflet er med i prisen, du skal bare selv tage en madpakke med.
Fridas Have er vært ved denne workshop og min kære ven og nabo Chalotte Vad i Hørhavens Bed and Breakfast lægger gavmildt hus til. Vi har fået lov at have cafeen for os selv denne dag, og jeg garanterer, at vi har de bedste og hyggeligste rammer hos Chalotte i Hørhavens Cafe med udsigt over Tystrup Sø.
Der er plads til 8 glade deltagere på denne workshop, så tøv ikke med at melde dig til, måske sammen med en god ven eller et familiemedlem. Denne workshop er også en oplagt julegave til en, du holder af. Billet købes via link i begivenheden. Bemærk, at tilmelding er bindende, og at pengene kun refunderes, hvis arrangøren aflyser arrangementet.
Workshoppen er for nybegyndere og let øvede, og der kræves derfor ingen forudgående forudsætninger for at deltage. Medbring gerne din egen skarpe snittekniv, rosen-/havesaks og husk madpakke!
Bemærk! I april følger vi op med en workshop, der forløber over en hel weekend. Her arbejder vi videre med vores nye færdigheder med det formål at lære at flette en hel kurv fra bunden. Dato bekendtgøres i januar, så hold øje med vores begivenheder.
Vi glæder os til en skøn og kreativ dag sammen.
De bedste hilsner
Fridas Have v/Dorte Winther Bruhn
Insta @fridas_have
www.fridashave.dk
Sorry, this event is expired and no longer available.