Økologisk landbrug

Hørhaven er en økologisk besøgsgård, hvor biodiversitet, naturlig dyrkning og dyrevelfærd er i fokus.
Bestil tid til en rundvisning her
Email: info@hoerhaven.com
Telefon: +45 22 616 616
Pris: 100 kr pr. voksen, børn gratis
Vi bestræber os for at vores produkter produceres på gården eller lokalt og alt er selvfølgelig af bedste økologisk kvalitet.
I landbruget producerer vi masser af grøntsager efter permakulturprincipper. Vi har også mange bærbuske, samt frugt- og nøddetræer.
Alt dette sælges i vores gårdbutik eller man kan selv plukke og høste til en billigere pris. Vores enge, til græsning af dyrene, er tilsået med mange forskellige urter og blomster hvilket giver sundere dyr, bedre smag til vores produkter, sørger for honning og pollen til bier og insekter og giver de optimale vilkår til en varieret biodiversitet.
På gården har vi mange forskellige dyr for vi mener at det giver den bedste udnyttelse af vores jord og det er fantastisk at opleve hvordan dyrene interagere og afgræsser markerne forskelligt.
Vores dyr er med i Velfærdsdelikatesse konceptet. Det vil sige at vi har gamle racer der er tilpasset det nordlige klima, så de kan gå ude og nyde friheden hele året. Dyrene formerer sig naturligt og alle unger får lov til at gå med deres mødre til de afvendes naturligt. Der er ingen kasteration eller af klipning af haler eller ring i næsen.
Dyrene aflives skånsomt hjemme i deres vante omgivelser så de ikke stresses unødvendigt. Det giver en dyrevelfærd som vi både er stolte af og som vi kan stå inde for.
Vi har ofte åben gårdbutik, hvor cafeen er åben og hvor man kan besøge dyrene. Derudover kan der bookes en rundvisning på telefon: 22 616 616 eller mail: info@hoerhaven.com