Midsommer Sanketur

ADD TO YOUR CALENDAR

Date and Time:

23. juni 2024 15:30 - 23:00

Event Location:

Hørhaven Bed & Breakfast, Hørhavevej 1, Fuglebjerg, 4250, Danmark

Share This Event

Description

Kære venner af Hørhaven og Vilde Krydderier
Det er med stor begejstring, at vi hemed inviterer jer til
VILD MIDSOMMER FEJRING D. 23/6
Lyset er allestedsværende og ligeså er de vilde urter.
På årets længste dag tager vi dig med på en rejse gennem den danske midsommers smagsunivers.
Vi starter med at tage på sanketur i Hørhavens skønne omgivelser. Her kan du lærer at identificere nogle af sæsonens lækreste vilde urter af de kyndige undervisere fra Vilde Krydderier. På turen samler vi ind til middagen, som vi tilbereder til dig. Derved kan du få inspiration til, hvordan de vilde planter bruges i køkkenet og få den unikke smagsoplevelse af frisk plukket mad.
Efter sanketuren bliver der serveret hjemmelavet Hyldeblomst“Champagne”, som kan nydes i Hørhavens fredfyldte, idylliske omgivelser.
I midsommersolens varme sætter vi os ved langbordet, hvor der bliver serveret en tre-retters middag, bestående af primært vilde råvarer fra det vestsjællandske landskab. Vi skal både smage på skoven, kysten og engene. Til hver ret bliver der serveret forskellige vilde vine. Men festen stopper ikke her.
For traditionen tro bliver der tændt sankthans bål på toppen af *indsæt bakkenavn*. Med Tuelsø i baggrunden skal vi drikke friskbrygget urtete, synge danske midsommer sange og genopdage traditionelle midsommer myter.
Det bliver en aften i naturens tegn, hvor du har mulighed for at fordybe dig i den danske midsommers kræfter og samtidig få en unik smagsoplevelse bestående af naturens gaver.
Program:
Ankomst: 15.30-16
Sanketur: 16-17.30
Hyldeblomst ”champagne”: 18-18.30
Langbordsmiddag: 18.30-21
Sankthansbål: 21-23
Pris: 600 kr
Inkluderet i prisen:
Sanketur, 1 glas hyldeblomstchampagne, 3 glas vild vin, 3 retters vild menu, urtete.
Sorry, There Are No Seats Available